Uncategorized

Bonnea

Hei, muistatte varmaan muutaman postauksen takaisen välipalavinkkauksen? No nyt olen itse testannut banaanisoseen lisäksi mangon ja yhä edelleen voin suositella kyseista tuotesarjaa. Ainoana miinuksena tuoreessa mangossakin maistuva hieman karvas sivumaku. Jos kuitenkin mangohedelmä yleensäkin on mieleen, niin soseen muodossa myös varmasti maistuu.

Mangosose oli enemmänkin kiisseliä (:D), mutta sopi loistavasti viilin kanssa.  Voisin hyvin kuvitella käyttäväni sitä myös esimerkiksi maitorahkan kanssa mehukeiton tilalta – ja on muuten terveellisempi vaihtoehtokin. Mehukeitoissa kun makeutusaineita ja aspartaamia tuppaa olemaan jonkin verran. Itselläni vatsa menee (nykyisin) sekaisin helposti aspartaamipommeista. Eilen sorruin taas pepe makeen, mutta pian jo kaduin tekoani: mahassa alkoi kivistämään nopeasti:(

Vielä on kokeilematta ainakin  Bonnen persikka- ja omenasose. Meinasi kaupassa iskeä valinnan vaikeus ja vietin hillohyllyllä jonkin tovin. Itse asiassa sellaisen tovin, että joku toinen meinasi jo hermostua, haha. Olen ihan fiiliksissä näistä tetroista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s