Uncategorized

Lihaskipuja

Auts. Outs. Ah. Sitä tuli sitten eilen käytyä työpäivän jälkeen salilla. Ihan vähän vain. Paikkoja kolottaa ja vessanpöntölle istuminen ei onnistu ilman käsillä tukemista. Kyllä huomaa, että tyttö on tehnyt koko kesän vain aerobista liikuntaa ja lihaskunto on jäänyt unholaan. Haha. No ei naurata. Oikeesti.
Mikä kuitenkin ihaninta, niin taisin löytää jälleen saliharjoittelun jujun. Aluksi sinne raahautuminen tuntui taas niiin tuskastuttavalta ja vaivalloiselta. Vielä ensimmäisiä sarjoja tehdessäni mietin vain, mitä toiset kunnon lihaskimppubodarit mahtavat tällaisesta rimpulatyttösestä ajatella. Mutta sitten, kun sain tyhmät ajatukset jätettyä omaan arvoonsa ja keskityttyä täysillä omaan juttuuni, se pakaroiden kurittaminen alkoikin tuntumaan ihanalta! Ja onhan tämä tämänpäiväinen lihaskipukin ihanaa: tietää tehneensä jotakin. Tosin taisi kyllä olla vikatikki se aamuinen lenkki – nimittäin kipeillä jaloilla…
Aloitin aamun jo puoli kahdeksan aikoihin. Ja aamuhan ei lähde käyntiin ilman aamupalaa. Syön aina aivan ensimmäisenä aamupalan ja se pitää saada syödä rauhassa. Tämän jälkeen pystyn vasta harkitsemaan aivotoimintaa vaativien juttujen tekemistä. En vieläkään ymmärrä ihmisiä, jotka yökkäilevät aamiaiselle. Mielestäni se on melkein päivän parhain hetki – heti iltiksen jälkeen, heh.

Pari juustoruisleipää, mehukeittoa ja jugurttia + rauhaa. Niistä on aamuni tehty.

Olen tässä kesällä törmännyt ongelmaan nimeltä lounas. Koska herään niin aikasin ja päivän urheilusuoritus tapahtuu useimmiten aamupäivästä, kurnii nälkä jo tavallisesti yhdentoista kieppeillä. Kuitenkin vaikka vatsa huutaa ruokaa, ei silti tee mieli alkaa väsäämään ja syömään mitään isompaa, kuten esimerkiksi jotakin makaronilaatikkoa ja salaattia. Ainakaan näin kesäisin tai varsinkaan silloin, kun olen viettänyt aamupäivän vain kotosalla. Nyt olen syönyt paljon keittoja raejuustolla höystettynä, myös puuro tuntuu maistuvan. Alkaa vain pikkuhiljaa kyllästyttämään. Onko teillä lounasvinkkejä? Siis jotakin helppoa ja nopeaa, ei kovin raskasta syötävää.
Olen myös todella huono (tai laiska…) keksimään hyviä eväitä töihin. Monta kertaa olenkin kiireessä tekaissut vain eväsleivät mukaan ja napannut omenan taskuun välipalaksi. Yhtä monta kertaa olen myös sortunut ostamaan eineskeiton. Ei eineksissä sinänsä mitään pahaa ole, mutta itsetehty on aina itsetehty, paljon puhtaampaa ja ennen kaikkea parempaa!

En tiedä mitään parempaa tunnetta kuin väsyneenä pitkän ja rankan päivän jälkeen kellahtaa sohvalle iltapala ja viltti seurana. Hetken kruunaa päivällä tullut mainosnivaska. Jostain syystä tykkään selailla mainoksia juuri iltapalaa natustaessani sohvalla, haha. Mikä on teidän lempiaterianne? Tai liittyykö teillä ruokaan/ruokailuun jotakin hassuja tapoja?:D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s