Uncategorized

Metsäään ja mustikkaaan lalalalalaa!

Eilen päivä alkoi jo aikaisin ja kiltisti tallustin 8.41 lähtevään junaan unihiekkaa vielä silmissä. Väsyneenä sen takia, että koko kroppa oli vieläkin niin kipeä tiistaisesta (:D) salista, että jokainen kyljeltä toiselle kääntyminen sängyssä oli tuskan takana ja tämä luonnollisesti esti vaipumasta muuten kuin vain hetkittäin sikeään uneen.

Pirteänä töihin lähdössä, not.
(Juuri tällä hetkellä äiti ja Vili taistelevat keittiössä sisään lentäneestä perhosparasta: toinen yrittää syödä sen ja toinen pelastaa. Äidin aamupala…)
Työpäivä hurahti (kirjoitin aluksi lorahti, no sitäkin ehkä) tosi nopeasti. Kerrankin hyödyin siitä, että edellispäivän lopetusvuorolainen oli tehnyt kaikki hommat vähän sinne päin, mutta ei ihan. Näin kiltisti ajateltuna varmaan vain väsyneenä, haha. Meitsin ei nimittäin tarvinnut aamukymmeneltä ruveta hinkuttamaan jäätelöaltaita – ihan niin kuin siihen olisin sillä lihaskolotuksella pystynytkään – sillä altaita ei ollut otettu sulamaan, super! Olin koko junamatkan miettinyt, kuinka selitän esimiehelle, etten pysty istuutumaan ilman tukea ja kyykkyyn meneminenkin ähinän ja puhinan saattelemana kestää jonkun minuutin – jäätelöaltaiden pesusta nyt puhumattakaan:D

Tuntui ihan juhlalta olla kotona kuuden aikoihin illalla, kun tavallisesti kotiudun vasta puolen yön kieppeillä (kiitos miljoonien iltavuorojen). Oli niin nätti ilta, että vedettyäni tonnarisalaatin napaan suunnattiin Santun kanssa mustikkaan. Aivan. En tiedä, mistä moinen idea yhtäkkiä päähäni putkahti, mutta putkahtipa kuitenkin. Ja itse asiassa oli todella rentouttavaa! Sen lisäksi, että saatiin mustikoita tarpeeksi piirakkaan, kertyi hyttysten pistojakin vain muutama, heh.

Mietin, että olen kai aika höpsö, kun raahaan kameran metsäänkin mukaan. Tai sitten olen vain bloggari, haha. Mutta onhan sitä muutenkin kiva saada kuvia kesän pienistä jutuista, joita on talvella kylmyydessä sitten kiva muistella. Järvenpää on siitä mukava paikka, että tämä on ihan kivan kokoinen (vaatekauppoja siis kohtuullisesti), eikä mikään ihan peräkylä, junalla pääsee nopsasti Helsinkiin, sijaitsee järven vieressä ja tällaista marjametsääkin löytyy, kun hiukan ajelee. Pitänee ihan oikeasti miettiä sitä muuttoa, siis siltä kantilta raaskiiko täältä lähteä.

Tämä päivä vielä täytyy rutistaa töissä ja sitten onkin ihan mahtiviikonloppu edessä. Lauantaina tietenkin Summer Sound ja Elinan ensimmäiset festarintapaiset. Mitäköhän ihmettä taikoisi päälle? Aurinkoa ja lämpöä on luvattu, mutta ennustuksiin nyt ei ole tänä kesänä kovin paljon kannattanut luottaa. Jotakin mukavaa ja rentoa ainakin, sellaista, etten nyt ihan erotu noviisina muusta festarikansasta, heh.
Sunnuntaina vietämmekin sitten tyttöporukalla rakkaan Rosan kaksikymppisiä. Suunnitelmat ovat vissiinkin vielä hieman auki, mutta joka tapauksessa meidän porukalla ei voi olla muuta kuin ihanaa! Mitä teidän viikonloppuunne kuuluu? Kuka on tulossa Summer Soundeille?

Tämä lähtee nyt asuntohakemusnivaskojen kimppuun. Ja illaksi töihin:-)
Ps. Arvatkaa, kuka sai Keravan Kulmis-kahvilan paikan?! Voiko olla täydellisempää, kuin työskennellä samassa työpaikassa yhden parhaimman ystävän kanssa. How cool is that?!!:))

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s