Uncategorized

Summer Sound 2012

Tanssit tanssittu ja korvatulpat kaivettu korvista pois. Ihan mahtava Summer Sound -lauantai oli, vaikka itse en niin niin vihkiytynyt festareiden tyyppisten massatapahtumien kävijä olekaan. Sääkin suosi alkuillasta kunnes Avicii räjäytti mestan ja sade ukonilmoineen alkoi, haha. Hiki virtasi ja tanssijalkaa vipatti. Jees, mikä fiilis, kun pomppi ihmisjoukon keskellä hyvän musiikin tahtiin, eikä todellakaan tarvinnut miettiä miltä näyttää:D

Kameraa en jaksanut (tai malttanut..) kaivella laukusta, joten kuvamateriaalia ei itse tapahtumasta ole:(
Sade hiukan latisti tunnelmaa. Tosin ei niinkään sade itsessään, vaan sen aiheuttama tungos katoksiin. En muutenkaan niin perusta isoista massatapahtumista ja kun ihmisvirta rupesi painamaan sateelta suojaan, meinasin ihan oikeasti litistyä. Pientä paniikkia. Onneksi taisteltiin sitten itsemme pois väljemmälle alueelle. Toinen pettymys liittyi juomiin: Pepsi max maksoi viisi euroa! Haha, noei. Kallistahan siellä oli – lonkerotölkkejä myytiin seitsemällä eurolla – mutta tuollaiseen hintatasoon nyt pitää aina varautua, ei voi mitään.
Mitä mieltä te, jotka olitte myös Messarissa, olette? Kuulemma perjantaista oli tullut aika paljon valitusta, muun muassa liian hiljaisesta musasta ja äänentoistosta. Lauantaina asioita oli vissiinkin korjailtu: ainakin omasta mielestäni kaikki pelitti ihan hyvin. Kuka on lähdössä vielä tänään heilumaan?
Oli vähän vaatekriisin poikasta ilmasta ennen juna-asemalle lähtöä. Jotenkin normaali arkityylini ei ihan sovi Summer Soundin tyyppiseen tapahtumaan haha ja oli keksittävä vaatekaapin kätköistä jotakin sopivampaa. Mitäs mieltä olette?
Itselläni oli vain tuo yhden päivän ranneke ja tänään tiedossa jo täysin erilaista ohjelmaa. Nimittäin sivistynyttä kaksikymppisten juhlintaa, eli tyttöporukalla syömään ja elokuviin:) Rehkin tuossa aamusta jo salilla (lihakset ovat vihdoin palautuneet sen verran). Oli hyvä treeni, vaikkakin selkä temppuili, enkä pystynyt tekemään vatsoja normisti, vaan jouduin tekemään ne laitteella. Tiedä sitten, mikä alaselkää vaivaa. Tuntuu kuin se jotenkin yliojentuisin tai jäisi ”lukkoon”. Hankala yrittää selittää näin kirjoittamalla. 
Nyt on pakko lopettaa koneella muhiminen tai en ehdi mihinkään! See ya!
Ps. Muistakaa laittaa kommenttia, ne piristävät aina päivääni;-)
Tässä vaiheessa vielä hiukset hyvin:D
Sain tollasen ruman, paperisen rannekkeen, koska minulla oli vain yhden päivän lippu. Kaimani sai hienon ja kankaisen:<    

4 vastausta artikkeliin “Summer Sound 2012

 1. Moi, mun on ihan pakko mainita että olet kyllä harvinaisen kaunis nainen!:-) ja tosi kiva tää asu! Ois itseäkin kiinnostanut toi Summer Sound, mutta on niin paljon töitä että jäi väliin:(

  Tykkää

 2. Oon oikeesti tosi huono ottamaan kehuja vastaan ja menin nyt ihan hämilleni, joten en osaa sanoa kuin että kiitos paljon:-)

  Mullakin on tosi paljon ollut töitä, mutta tajusin onneksi aiemmin jo varata vapaapäivän lauantaille. Mut hei, ens vuonna säkin sitten!:-)

  Tykkää

 3. Moikka Elina (harvinaisen hieno nimi sulla :D),

  Löysin vasta sun blogisi ja oli heti pakko selata läpi. Sulla on tosi kiva kirjoitustyyli ja myös blogin ulkoasu on miellyttävä. Jatka samaa rataa, sun postauksia on kiva lukea! Kaikkea hyvää loppukesään!

  Terveisin toinen Elina

  p.s. Komppaan edellistä kommentoijaa, olet todella kaunis!

  Tykkää

 4. Voi kiitän sua hurjan paljon ihanista sanoista! Lupaan jatkaa samaa rataa ja lupaa sä jatkaa Rinkelissä vierailuja;)
  Sitä samaa sulle Elina<3

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s