Uncategorized

Relaxed.

Hengissä selvitty! Vaikkakin läheltä liippasi. Menomatkalla nimittäin. Ainakin omasta mielestäni. Kova vastatuuli ja voimakas turbulenssi, lentopelkoinen Elina ja yllättävä välilasku Portugaliin. It isn’t the best combination. Toisaalta tarkemmin ajateltuna oli ehkä ihan okei, että kävimme täyttämässä tankkeja ennen polttoaineen totaalista loppumista – tuhansien kilometrien korkeudessa.

Pilvien yläpuolella. Ihan kirjaimellisesti.

Aurinkoa, hiekkarantoja, jätskiannoksia, palmuja ja pastaa. Aurinkorasvan tuoksu nenässä ja hiekanmuruja varpaiden välissä. Meriveden suolainen maku huulilla. Monta uutta pisamaa kasvoilla ja vain kaksi vitivalkoista suikaletta vartalossa. Paljon naurua ja kipeitä vatsalihaksia – niin hekottamisesta kuin treenamisestakin. Auringonnousussa juostut aamulenkit. Porottavan auringon alla rantatuolissa makoilu aaltojen vellontaa kuunnellen. Pepsi Max -tölkkiä kädessä unohtamatta.

 
Ja ennen kaikkea täydellisen rentoutunut Elina. Voin ihan rehellisesti kertoa, etten ajatellut viikon aikana mitään arkielämään liittyvää: en töitä, rahatilannetta, opiskelujuttuja, ulkonäköäkään. En edes – älkää vain loukkaantuko – uhrannut ajatustakaan tälle blogille. Vältin kaikkea stressiin mahdollisesti johtavaa. Vain olin ja nautin. Lepäsin ja rentouduin.
 
Näin jälkeenpäin ihan oikeasti hiukan karmaisee. Nimittäin tajuta, kuinka totaalisen puhki olin ennen lomalle lähtöä. En silloin itse edes ymmärtänyt, kuinka loppuunajettu, jäykkä ja stressaantunut olin.
 
Nyt on hyvä olo. Hyvä aloittaa uusi vuosi ja hyvästellä vanha. Hyvä alkaa ajattelemaan asioita jälleen hiukan eri aspektista.
 
Onnellista uutta vuotta! Palataan sorvin ääreen ensi vuonna, heh.

5 vastausta artikkeliin “Relaxed.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s