Uncategorized

Tänään.

Tänään olen hymyillyt salikaverille ja yhdessä testatulle uudelle liikkeelle. Miehelle, joka kohteliaasti päästi minut kyykkypaikalle. Myöhemmin vanhalle herralle, joka keskeytti sarjansa vuokseni ja suorastaan vaati minua tekemään omat sarjani ensin. Ihan-melkein-spagaatille. Ja taivaalliselle toffeepalkkarille. Siivoojalle, joka innokkaasti kyseli juomastani. Sekä avuliaalle kassatädille, joka lupasi selvittää vetoremmien kohtaloa.

Ovisilmästä näkyvälle kuonolle. Äidin yllätyskäynnille. Pikkukerän nuolaisuille. Kuorettomille maapähkinöille. Valtavalle tiskivuorelle. Karttuvalle Skyr-lusikkakokoelmalle. Ja uusille pääsiäiskoristeille. Pienille kehityksenmerkeille. Sekä pienen paniikin jälkeen yläkropasta tiukemmalta tuntuvalle kesäleningille.
Herralle, joka huokaisi ymmärtävänsä nyt vaimoaan selvittyään kassalleni ostostensa kanssa. Työkaverin intoiluille pilkkikisoista. Tauottajalle. Kahdentoistaminuutin pikalounaalle. Ja eväspillimehulle. Lainehtiville hiuksille. Viideltä loppuneelle työvuorolle. Sekä kotimatkan ilta-auringolle.

Pannulla valmiina tiriseville nakeille. Myöhemmin putipuhtaalle kodille. Ja imurin johdon takaisinkelautumiselle. Pimenevälle illalle. Aukinaisesta ikkunasta kuuluville elon äänille. Sekä tämän päivän muistoille.
Tänään olen hiukan myös kiukutellut. Pettynyt. Ja surrut.
Kuitenkin hyväksynyt tunteet. Ymmärtänyt teot. Ja sivuuttanut alakulon.

Sekä myöhemmin jälleen hymyillyt.

6 vastausta artikkeliin “Tänään.

 1. Sun lihakset on kyllä aivan uskomattomat! Ei voi kuin ihailla. 🙂 Miten pitkään on muuten mennyt noita treenatessa? Ihan mielenkiinnosta kysyn 😀

  Tykkää

 2. Ihana postaus! Voitko tehdä ruokapäiväkirjan kuvina joltain työpäivältä ja ei-työpäivältä? 🙂 Ja videopostauksen? 🙂

  Tykkää

 3. Tämä teksti sai minutkin hymyilemään. Mahtavaa lukea suomalaisilta jotain aidosti positiivista! Aivan ihanaa että tällaisia ihmisiä on vielä! 🙂

  Tykkää

 4. Aloitin kunnolla treenaamaan joskus viime kesän lopuilla, siinä elokuun alussa. Syömistä olen lisännyt pikkuhiljaa ja kyllä sen huomaa niin selkeästi, että tulosta tulee sillä rankalla, pitkäjänteisellä treenillä, mutta myös RUOALLA. 🙂

  Kiitos, Jasmin!<3 Muutos siihen luurankoon on kyllä silminhavaittava. 🙂

  Tykkää

 5. Hitsi, kiitos!:)
  Voin tehdä ruokapäiväkirjaa, vaikka aiemmin olenkin sanonut, että se on aika tylsää luettavaa, kun en ole mikään kovin innokas kokki:D
  Videopostausta on juu toivottu, mutten ole vieläkään ihan lämmennyt sille, heh.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s