Uncategorized

Päivänsankarille.

”Ei se ollut rakkauskirjeiden ja pitkien katseiden siivittämä. Tai herkän balladin säestämänä alkunsa saanut. Ei se tihkunut entisajan romantiikkaa. Tiedäthän, mies iskee silmänsä naiseen, tumma ja tulinen tietää, mitä haluaa. Ja vuosisadan rakkaustarina voi alkaa.
Ehkä se oli sitten nykyajan romantiikkaa. Tämänpäivän tasa-arvoisessa maailmassa molemminpuolinen kiinnostuksenosoitus. Ainakin se sai vatsanpohjassa perhosparven sekaisin ja jännityksen kihelmöimään sormenpäissä asti. Aivan kuin silloin ennen perinteiset rakkaudentunnustuksetkin. Ei Facebook kuullosta kovin romanttiselta alulta. Toisaalta, juuri se taitaa olla nykyromantiikkaa. Se oli meidän alkumme. 
Ensikosketus Elinaan vanhojentansseissa. Kuitenkin ripaus Elisabethin ajan romanssia?
Syvät silmät ja lähes musta tukka. Iso ja turvallinen. Tuli heti mieleeni. Tulinen et ehkä niinkään, mutta sitäkin tummempi.
Vuosisadan rakkaustarinako? Varmasti siitä on voinut alkaa.
Kun minä tiuskin. Sinä lähdet kävelylle. Kun minä huudan. Sinä hengität syvään ja kuuntelet. Kun minä nauran. Iloitset sinä hymystäni. Kun minulla on paha olla. Sinä tarjoat sylin. Kun minä olin huonona. Sinä nostit ylös. Kun minusta puuttui palanen. Löysin sinusta puuttuvan osasen.
Vaikeita aikoja tulee. Vaikeita aikoja menee. Kuitenkin rakkaus säilyy. Säilyyhän? Nämä palaset pysyvät yhdessä. Eikö niin?”
 (Muokattu alkuperäisestä)
 Lupaan kirjoittaa sinulle vielä 82-vuotissyntymäpäivänäsikin. 

Elina

4 vastausta artikkeliin “Päivänsankarille.

  1. Kiitos! 🙂 Olen kyllä äärettömän huono näissä haasteissa. Tälläkin hetkellä muutama rästissä:D Olen kuitenkin otettu ja koitan saada aikaiseksi vastata haasteeseen!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s