Uncategorized

Tässä tätä mun elämää nyt ois.

 Nopea katsaus synonyymisanakirjaan: hurmaava, ihastuttava, jumalainen, kiehtova, lumoava, tenhoava, tehoisa, viehättävä. Kelpaa! Kevään tulo ja aurinkoiset päivät ovat todellakin lumoavia, viime viikot viehättäviä, raejuustot ja suklaamunien rippeet suupielissä suorastaan tenhoavia. Ihanaa – tarkoitan jumalaista!
Toisia inspiroivat bloggaajan tämän vuoden neljännet biksut BikBokista, toisia taas weheartin (vähän liikaakin toisinaan käsitellyt) kuvat pikkuruisista pepuista ja girls, keep going -voimalauseet tai vaihtoehtoisesti kollaasit porkkanoista ja minimaalisista pähkinäkasoista, no tiedättehän kaikesta terveellisestä. Minua henkilökohtaisesti inspiroivat kuitenkin aivan tavalliset, tuhnuisetkin räpsäisyt onnellisesta ja elämäntäyteisestä arjesta. Epätäydelliset ja elämää hehkuvat kuvat antavat voimaa ja hyvää mieltä. Osaksi koska ne synnyttävät niin paljon ajatuksia ja tuntemuksia. Ja osaksi koska juuri niillä pääsee toista niin lähelle.

 

Karvakamu. Ahkeraa piippailua. Ilta-ajelulla. Hammasrivistö kertaa kaksi. Kevätkukkasia. Pahetta töissä. Pikaeväitä tauolla. Letti keikkumassa. Rautaa vääntämässä. Aamun aurinkolenkkejä. Keväisiä kävelyteitä. Välisapuskaa. Kisakatsomossa. Ruohomunia illalla sängyssä. Sukat pääsiäisnoitaa odottamassa. Pääsiäisaterian tähteitä. Yhtä hymyä. Päiväkahvit shoppailun lomassa. Työvuoroon valmistautumassa. Kevätkatu. Sininen taivas. Reeniä ja lissää reeniä. 
Kuullostaa ihan Elinan elämältä.

Aurinko sen tekee. Että kaikki tuntuu niin ihanalta. 

Mikä sinua inspiroi?

14 vastausta artikkeliin “Tässä tätä mun elämää nyt ois.

 1. Mua inspiroi juurikin samankaltaiset asiat kuin mitä mainitsit, sä kirjotat kyllä hyvin ja sulla on kiva ja persoonallinen kirjotustyyli! 🙂

  Tykkää

 2. Luin ensin, että sun nimikyltissä lukee ”Elina, kassaotus” 😀 Se ois ollut niiiin söpöä!

  Ihania kuvia, nuo muka epätäydelliset otokset ovatkin juuri niitä täydellisimpiä, sillä ne ovat AITOJA. Ne herättävät myös kysymyksiä tällä kertaa: mitä tuossa lautasella on rahkan (?) ja kanelin seurassa, mämmiä vai suklaavanukasta? 😀 Onko tuplasuklaa paras Leader-maku? Ja mikä tuo pääsiäissukkasysteemi on, luin jostain muualtakin siitä enkä itse ole koskaan kuullutkaan. Onko se pääsiäisversio Jenkkien joulusukista, ilmestyykö sinne jotain kivaa? 🙂

  Ps. Sulla on ihana masu ja hammasrivistö!

  Tykkää

 3. lemppariprodepatukka <3
  ihana toi kuva missä siristät silmiä ja ripsissä on lumihiutaleita.
  mua inspiroi pariisi. tuntitolkulla oon selaillut kuvia reissusta, siinä kaupungissa on vaan jotain niin maagisen kaunista. oon ihan pyörällä päästäni vieläkin reissusta 🙂
  vaikka oli aina ihanaa syödä tänään 450g purkki kesoa, yhdeltä istumalta vielä lenkkikamat päällä hikisenä 😀 tuli joku järjetön himo

  Tykkää

 4. Minua inspiroi SINÄ ja blogisi! 🙂 Ja aurinkojakevätjailojavalojalämpö, AHHHH, tämä on parasta aikaa!

  Tykkää

 5. Haha, jonkinlainen kassaotus ehkä:D

  Hei, tykkään hirveesti kysymyksistä! Vastauksia siis: kulhossa on Totalia, kanelia ja se möykky on hilloa, hehe. Se on vaan vähän tollasta paksua. Ja ononon, tuplasuklaa on ehdottomasti parasta!

  Pääsiäissukkatsydeemi on peruja meidän isin suvusta, en oikeastaan tiedä, mistä se on alkanut. Mutta ei se mikään jenkkijuttu kai ole:D Laitetaan siis aina yöksi sukat roikkumaan (lieden päälle, jos sellainen on haha) ja pääsiäisnoita tuo yöllä sukan täyteen suklaamunia. Hassu traditio, josta kuitenkin haluan pitää kiinni – tulee lapsuusmuistot mieleen. Pienenä laitoin aina sukkahousut roikkumaan, heh. 🙂

  Ps. Kiitos paljon<3

  Tykkää

 6. Nammm!<3
  Aah, voin vaan kuvitella, millanen tunne sulla on, kun vaan ajattelet Pariisia. Olen niin onnellinen sun puolesta, Senja!

  Tiedätkö, mikä on kaikkein paras työeväs: pieni Keso-purkki ja tuplasuklaaprodepatukka:D Ymmärrän niin sun himon!

  Tykkää

 7. Miten ovelaa laittaa sukkahousut! :-DD
  Tän tyyppistä postausta olin odotellutkin 🙂
  Paljonko sulla oli muuten peruskoulun päättötoikkarin keskiarvo? (liittyy taas postaukseen)

  Tykkää

 8. Hehe, harmi vaan, että ne mun sukkikset oli tuolloin vielä niin pieniä, etteivät ne oikein vetäneet vertoja veljien fudissukille:D

  Kiva kuulla! Itse asiassa olen pohtinut, että alkaisin kirjoittelemaan ”keveämpiäkin” postauksia useammin. Haluaisin kokeilla kirjoittaa myös ihan tavallisesta arjesta, vaikka yli kaiken rakastankin raapustella pohdiskelevia kirjoituksia. Kuullostaako ihan tyhmältä?

  Peruskoulun päättötodistuksen keskiarvo oli jotakin 9,4 luokkaa, muistelisin. 🙂 Ja kuten sanottu, tykkään kysymyksistä;)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s