Uncategorized

Rinkelissä.

 
Täällä leivotaan onnea. Pyöritellään pieniä ajatuksia. Isompiakin. Täällä ei ehkä kerrota syvimpiä salaisuuksia, riittävän arkoja kuitenkin. Täällä harjoitellaan mielipiteen kertomista. Täällä osataan kuunnella. Sillä täällä opetellaan myös arvostamista. Elämän ja ihmisten, elollisen. Täällä tavoite on hymy, kyynel tai oivallus. Täältä ei koskaan saa lähteä vihaisena. Täällä voi löytää jotakin. Ehkä jostakin syvältä. Tänne ei voi hukkua. Halutessaan kuitenkin hukuttautua. Hetkeksi vain. Täällä ei ole tilaa mielipahalle. Vain pieni suljettu purnukka vintillä. Täällä jokainen sana on mietitty. Mietithän sinäkin?
 
Sillä täällä jaetaan omaa sisintä. Niitä suuria tunteita.
 
Joten kiitos sinulle, joka olet jälkeesi jättänyt kauniita sanoja. Ja hei sinulle, joka nyt luet tätä hymy huulilla. Niin, teille uusille ihanille. Tarkoitan lukijoille. ❤
 
Olen ollut onnekas. Pystyn laskemaan kahden käden sormin saamani ilkeät kommentit. Onnekas siis siksi, että olen pystynyt jatkamaan näinkin pitkään kirjoittamista. Täällä. Sillä oikeastaan taidan olla vähän liian herkkä tänne.
 
Tiedän, miten moni muu on saanut ryöppyä niskaansa. Ja se inhottaa. Surettaa. Hyvinkin kovasti. Niiden ilkeyksienkin takana on ihminen. Joka ei varmasti voi hyvin. Paha olo leviää. Näin se voi myös saastuttaa.
 
 
 
Jatketaan.
Näin.
On hyvä.

6 vastausta artikkeliin “Rinkelissä.

 1. Joooo juurikin näin on hyvä ainakin tältä puolen ruutua katsoen 🙂

  Hitsi kun en vaan pysy perässä kiireineni niin, että ehtisin lukea kaiken ilmestymistahdissaan, kommentoinnista puhumattakaan. Mutta sitäkin ihanampaa on sitten ajan kanssa käpertyä sohvannurkkaan ja käydä ne rästiin jääneet Elina-pulpahdukset läpi oivallellen. Musta se on hyvä verbi tämän blogin lukukuvailuun. Myymi siis linjoilla edelleen, ihastellen, hymistellen, vakavoituen, virnistellen, kikatellen, hihitellen, myhäillen ja…. niin, oivallellen.

  Keep on going just as you are! Annat niin paljon!

  Tykkää

 2. Hihi, voi kun ihana kuulla, sinä siellä olet, vaikka välillä jo epäilin. :') Ei haittaa, myymin pulpahduksia kannattaa odottaa.

  Yes, jatketaan yhdessä!

  Tykkää

 3. Hehe, ihana sinä! Olen kyllä todellakin onnellinen, että ilmapiiri täällä on pysynyt niin mukavana – kiitos sinun ja teidän!<3

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s