5 vastausta artikkeliin “Muistathan?

 1. Voitko tehdä ruokapäiväkirjapostauksen joltain päivältä? 🙂 Oon aina aikasempien kuvien perusteella ihmetellyt miten syöt niin pieniä annoksia, mutta silti treenaat ihan hulluna ja…tulokset näkyy! Eikö bodarit yleensä syö isoja annoksia kun ne kuluttaa paljon ja lihakset tarvii kasvaakseen paljon energiaa?

  Tykkää

 2. Hmmm. En kyllä usko, että ruokapäiväkirjasta olisi tarkoituksenmukaista iloa kenellekään. Olen saanut melkein ikävimmät kommentit sentyyppisiin kirjoituksiin.

  Kun ei kukaan täällä voi tietää, kuinka paljon/vähän syön – edes sen ruokapäiväkirjapostauksen avulla. Ensinnäkin se on vain yksi päivä. Toiseksi se on vain se, mitä muistan kirjoittaa ylös.

  Olen päässyt sairaasta, hyvin kaavamaisesta ja luonnottomasta syömisestä eroon. Otan lisää, jos on nälkä. Esimerkiksi eilen olisin kuvannut iltapalaksi pienet ruisleivät ja rahkan. Kuvien ulkopuolelle olisi jäänyt kuitenkin kolmas pikkuleipä ja kananmuna sekä raejuustoköntti, jotka otin täydennykseksi nälän vuoksi. Välipalaani oltaisiin ihmetelty; etkö tosiaan syö kuin nektariinin? Vaikka tosiasiassa silloin minulla ei ollut liiemmin nälkä, mikä näkyi iltapalalla. Hmm, ymmärrätkö, mitä ajan takaa? Tottakai siis syön säännöllisesti ruoka-aikoina jne, mutta kuuntelen myös nälkääni.

  En oikeastaan näe, että minulle itsellenikään olisi hyväksi ruveta listaamaan kaikkea sitä, mitä suuhuni laitan. Joten luulen, etten ainakaan puhdasta ruokapäiväkirjapostausta ehkä tule tekemään. 🙂 Ehkä jotain sentapaista voisin kehitellä, mietteitä ja kokkailukuvia tai sellaista.

  Lihas ei kasva pyhällä hengellä. Edes pelkällä hullllun kovalla treenillä. 😉 Bodarit syö juu. Minäkin syön hyvin, vaikken bodari olekaan!

  Tykkää

 3. okei, hyväksyn kantasi kun noin hyvin perustelit ! 😀 mutta nyt kun oot innostunut kokkaileen niin ois ihana jos jakaisit hyväksi toteamiasi reseptejä ja ihania kuvia, niinkuin olet nyt kyllä tehnytkin 🙂
  p.s. mikähän mahtaa olla sen gourmee maksalaatikkokakun resepti? 😉 hehheh, tuli vaan tästä postauksesta mieleen, vaikka siitäkin on kyllä jo tosi kauan aikaa!

  Tykkää

 4. Hehe, ihana sinä. :'D
  Ihanista ruokajutskista en tiedä, mutta ruokakuvia laittelin ihan juuri äsken. 😛
  Eikä! Muistaako joku vielä maksiskakun! Se oli itse asiassa meidän hauvalle synttärikakku (maistoin kyllä itsekin), mutta siinä oli kaikkea mun omaakin herkkua, kuten Kesoa (ja maksistaaaa lääh…). 😀 Ihan yksinkertaisuudessaan muotoilin valmismaksiksesta kakunmuotoisen ja leikkasen kerrokset. Täytin muistaakseni Kesolla ja jollain kinkkusiivuilla. Ja koristelin tietysti, hehe.

  Voihan sitä testata, tosin en suosittele ennakkoluuloisille. 😉 Ja muista tarjoilla se ihan kylmänä!

  Tykkää

 5. Joo kyllä mä muistin, että se oli hauvalle 😀 Ei taida tulla testattua, ellei sitten omalle koiruudelle 😀

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s