ennen ja nyt

Ohjenuoraa Rinkelille.

Sulje nainen silmät
sinä olet tyttö
vain kuuntele
mitä korviisi kantautuu
nyt on hetki
älä ajattele
vaan odota
sen saavuttavan tajuntasi.
Uskalla
sulkea silmäsi
nuuhkaista
tuntea
ja nähdä
muuten kuin silmilläsi.
Sinä olet tässä
vain nyt
varmasti tämän hetken
kuitenkin
nytkin
myös se pieni tyttö.
 
Jos tunnet
lupaan
olet.
 
 
Toisinaan tuuditan itseäni ajatuksissa, lohdutan ja paijaan. Elämä kulkee ja järjestyy, aika varmasti. Toistan samoja asioita. Rauhoittavat minua. Muistuttavat minua. Kiteytyvät ylläolevassa. Kertovat seuraavaa:

Elina elä rauhassa. Elina et ole muuttunut, vain kasvanut. Elina säilytä aina Rinkeli sisälläsi. Elina ole tässä hetkessä. Elina uskalla luottaa tunteisiin. Elina ole kärsivällinen. Elina rohkene olla oma itsesi. Elina muistele mennyttä, mutta elä vain tätä hetkeä. Elina arvosta aitoutta ja vilpittömyyttä, mitä ikinä teetkin. Elina kuuntele sydäntäsi, niin saavutat tarkoitetun.

 

4 vastausta artikkeliin “Ohjenuoraa Rinkelille.

  1. Elinafullness. Tiedäthän, mindfullness-sovellus. :))

    Jos oppisi hetkessä elämisen taidon oikein hyvin, ei paljon muita taitoja tarvisikaan. Ja puhe itselle tekee tosiaan hyvää: ”myymi, sää oot ihan hyvä. kaikki sujjuu. ei mittään hättää. ooppa nyt rehellinen itelles. ja oma ittes ylipäätään hei!” Lempeitä ohjeita, hyvin samankaltaisia kuin omasi. Ne auttaa, vaikkei mitään kummallisempaa hätää tai vaikeutta olisikaan. Tyyliin sukka hukassa aamulla: ”äläpä hermostu, ei se auta mittään. rauhasa etit, kyllä se josaki on.” Ja niin edelleen. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s