huumori · ruokavinkki

2 x sydänystävä

Hän on niin puhtoinen. Oikein huokuu luonnollisuutta, tunnen sen. Ja se hyvä omatunto, joka minulle tulee hänen seurassaan. Ah. Se on jotain sanoinkuvaamatonta. Mikä pakkaus! Kuinka hänessä voikaan yhdistyä kaikki se hyvyys: puhdas, luonnollinen, hellä ja lisäksi vielä paikallinen. Miltei kaikkein parasta on kuitenkin meidän molempien intohimoinen suhtautuminen mantelimaitoon. Minä ryystän ja hän imee. Nautin todella hänen seurastaan. Aamut yhdessä, rauhassa kahvikupposen ja Keson äärellä. Ihmisen parasta aikaa. Toisinaan hän liittyy seuraani myös päivisin, silloin kuitenkin usein kiireessä, mikä on suuri harmi. On hetkiä, kun pelkään kyllästyväni häneen. Silloin minun on rajoitettava tapaamiskertojamme. Ennen pidin ehdottomana ylärajana yhtä annosta päivässä – nykyisin lipsun. En vain voi vastustaa hänen hellivää vaikutustaan.
 
 
Uusi tuttavuus. Kuvailisin toista ystävääni siten. Emme ole vielä kovin kauaa tunteneet, mutta jo nyt voin sanoa hänen tulevan olemaan vakiokalustoani. Hänellä on ihmeellinen vaikutus minuun; elämäni tuntuu helpottuvan kertaheitolla aina tavatessamme. Kiire kaikkoaa ja aikaa jää vaikka mihin. En vain saa silmiäni irti siitä pakkauksesta! Ei mitään ylimääräistä, jota minä kammoksuisin. Tiedättehän, toisissa vain on jotain sellaista, mikä ei mene kurkustani alas. Kuvainnollisesti ainakaan. Toisinaan kaipaan elämääni vaihtelua siitäkin huolimatta, että pidän nykyisestä hirvittävän paljon. Uusi ystäväni onkin enemmän kuin tervetullut tuulahdus arkeen. Minusta kritiikki vain kasvattaa ja sen vuoksi uskallan kertoa muutaman ei-niin-imartelevan puolen hänestä: hän on kovin kallis sijoitus, vaikka tuottaakin rutkasti energiaa päiviini. Toisekseen, hän on kokonaisuudessaan ehkä hivenen liian pienikokoinen minulle. Tai ainakin ilomielin ottaisin hänet tuplattunakin. Ei tarvitsisi joka päivä odotella saapuvaksi.
 
Ystäväni, Pirkka Luomu Kaurahiutale, valmistaja Helsingin Mylly Oy (ainakin osa on tehty Järvenpäässä).

 
Sekä uusi tuttavani, Korpelan kevyt broilerin fileepallero (ilman mitään lisäaineita).

Onko teillä luottoystäviä tai uusia tuttavuuksia esitellä?

2 vastausta artikkeliin “2 x sydänystävä

  1. Korpelan kevyet broilerinfileepallot tuli mullekin tutuksi viime kesänä – ne on aika huippu keksintö! Mulla on ikuinen kammo ”kana”nugeteista enkä mä noita broileripallojakaan jostain syystä kotiin varmaan haluaisi ostaakaan, mutta matkaeväänä ne oli mahdottoman kätevät! Siinä missä muut vetivät hampurilaisiaan, niin minä herkuttelin noilla ja kirsikkatomaateilla auton etupenkillä 🙂 Mun mielestä on mahtavaa, että tuollaista ”pikaruokaa/einestä” löytyy näin mainiossa ja ”puhtaassa” muodossa!

    Tykkää

  2. Siis joo! Mullakin on ihan hirveä nugettikammo, joka tuli sen jälkeen, kun katsoin pakotettuna jonkun Madcookin jakson. 😀 Jotenkin luotin, että nuo pallerot olisi puhtaita, mutta en tiedä sitten…heh. Satunnaisesti vaihteluksi ja hätäratkaisuksi juurikin hyviä. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s