Uncategorized

Kolme kovaa. Tai neljä.

Koska pidän haasteista.
Ja siitäkin huolimatta, että kulunut viikko on ollut suhteellisen harmaa ja ankea. Ja olen ollut kipeä. Olen maannut lääkehöyryissä viikon päivät. Enkä luonnollisesti ole päässyt treenaamaan. Lihakseni ovat luultavasti surkastuneet pienistä minikokoisiksi. Olen joutunut jättämään monta kivaa juttua väliin, kuten kesäteatterin, ystävien näkemisen ja työporukan voitonjuhlat. Ja joo, olen kärsinyt omantunnontuskista sairauslomalla. Syyttä suotta tietenkin. Jospa ne isopäiset hevoset vihdoin ottaisivat huolet harteiltani. Lisäksi olen edelleen murehtinut taannoista epäonnistumistani, enkä ole yhäkään päässyt yli täysin. Silauksen viikolle antoi rikki mennyt pesukone – juuri kun vaatteita oikeasti pitäisi saada pestyä.

Niin kaikesta ihan tyhmästä huolimatta.

Kolme tämän hetken iloista asiaa, jotka nostavat hymyn huulille. Ja muuten tuntuvat pienoisen kurjuuden keskellä tuplasti mukavammilta. Kaikella on tarkoitus. Niinhän se meni? Kuluneen viikon ihan tyhmien juttujen tarkoitus on varmasti ollut kytevän kivan tunteen syntyminen. Jos en joskus sietäisi myös kurjuutta, en voisi tuntea iloakaan. Kaikki olisi tasapaksua.
Inhoan tasapaksuutta ihan kaikessa muodossa.
1. Sain kirjakaupasta kolme pokkaria kahdellatoista eurolla. Lukutoukka sisälläni nostaa taas päätään! Ala-asteikäisenä kesälomalla saatoin istua koko päivän lukemassa kirjoja ja tekemässä kirjallisuusvihkoa. Välissä ehkä poljin kirjastoon lainaamaan lisää Goosebumpseja ja Replicoita. Kesä ei ole mitään ilman lukemista! Hyvään kirjaan uppoutuessa avautuu aivan uusi maailma – se imaisee ainakin minut täysin mukaansa. Tällä hetkellä luen Torey Haydenia. Valitsin myös yhden englanninkielisen pokkarin.
2. Isoveikka lupasi pitää minulle ensi keväänä pääsykokeita ajatellen itseluottamusoppitunteja. Hän on ehkä paras henkilö siihen. Olen suunnattoman onnellinen. :’)
3. Sain tietää varavarasuunnitelmani onnistuvan. Myöhemmin siitä vielä lisää – yksi unelmistani on kuitenkin vähän taas lähempänä minua. Näillä näkymin aloitan elokuussa Helsingin Kansanopistossa liikunta- ja terveystieteiden opinnot (avoin yliopisto) ja samalla käyn PT-koulutuksen. Linja myös valmentaa kevään yliopistohakuun. Olen innoissani – nyt pahimman pettymyksen laannuttua.
Ai, niin. Tosiaan vielä yksi ylimääräinen.
4. Lähden huomenna pariksi viikoksi Espanjaan. Äiti on vuokrannut sieltä asunnon. Olen tietysti nyt jo ihan innoissani – enemmän ehkä kuitenkin perille päästyämme, kun lento on ohi ja jalat maankamaralla (ennen kuin alan huolestua paluumatkasta, hah). Veljeni haluaa ehdottomasti puntille, joten pääsen luultavasti itsekin. Lisäksi haluan ehdottomasti ratsastamaan; laukkaamaan pitkin rantoja, ehkä jopa kohti auringonlaskua.

Joten parin viikon hiljaisuus laskeutuu bloginkin puolelle. Toivon, ettei sen pidempi. Niin siis toivon, että pääsemme ehjänä takaisin kotiin. 😉 Ihanaa kesää ihan kaikille – ja myös lomaa lomailijoille!
Ootte ihania.

12 vastausta artikkeliin “Kolme kovaa. Tai neljä.

 1. Hyvää matkaa! 🙂

  Ps. Kommentoin tohon 'uutta matoa vaan koukkuun' -postaukseen, huomasitko sen? 🙂

  Karkki;)

  Tykkää

 2. Mmmhhh Torey Hayden. <3
  Ihana isoveikka!
  Opiskelupaikan onnittelut tulikin hoidettua jo toista kautta. 😉
  Ihanaista, rentouttavaa lomaa! Espanjalaisille isopäisille hevosille rapsutuksia! :') ❤

  Tykkää

 3. No nythän vasta muistin, että Hayden oli sun suosikki!
  Hihi, niin on. :))
  Kiitos vielä siltikin. <3
  Ja lupaan pitää mahdollisimman rentouttavan loman, lupaan viedä myös isopäisille hepoille rapsutuksia Heidiltä! ❤

  Tykkää

 4. Eihän tuo varavarasuunnitelmakaan hassulta kuulosta! Onnea siitä! 🙂 (Itsehän luen nyt myös avoimessa liikuntalääketiedettä. Ne perusopinnot taitaa sisältyä tuohon sinunkin opintokokonaisuuteen?)

  Ihana isoveli! Jos hän päättää laajentaa toimintaansa, niin täällä olisi myös yksi potentiaalinen asiakas! 😀

  Ihanaa lomaa Elina! ❤

  Tykkää

 5. Ihanaa lomaa Elina!
  Toivottavasti matka on oikein aurinkoinen, rentouttava ja täynnä hyvää oloa!

  -Katri

  Tykkää

 6. Niin, ihan kiva se on. Ensi keväänä pääsykokeisiin sitten taas! 🙂
  Ja joo, liikuntalääketiedettä tuollakin. Kiinnostaa kyllä todella paljon.

  Hehe, on se. Täytyy vinkata – varmaan olisi kysyntää! ;D

  Kiitos, Suvi! ❤

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s