Uncategorized

Home.

Kaks viikkoa veljen kanssa samassa huoneistossa ja;

oon vakuuttunut, että C. Ronaldo on täysin turha jätkä, Messi taas kuningas. Mun syöttö vasurilla sai kehuja, mutta ulkosyrjäsyötöissä on harjoiteltavaa. Lisäksi mulle asetettiin tavoite, että syksyllä viimeistään on saatava ainakin yksi leuka. Niin ja opin, miten tosipunttaaja poseeraa. Joo ja osaan nyt myös lyödä biliksessä kierrelyönnin, joka onnistuu melkein aina. Oltiin Espanjassa, mutta kuuntelin aamusta iltaan italiaa ja opin tärkeimmät käsimerkit, kuten ”pelkäätkö minua” ja ”imbecille”.

Oli ihan paras loma.
Mutta on kiva olla myös taas kotona.
Oman koneen ääressä kirjoittelemassa.
Tsih.
Jatketaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s