oma elämä

Napakymppi.

Tiedätkö sen tunteen?
On kuin voisin elää innostuksen ja jännityksen tunteella. Alkeelliset tarpeet kaikkoavat. Nälkä ja jano unohtuvat. Silmätkin painuvat kiinni vain sekunnin sadasosaksi – öisin niitä on pidettävä väkisin käsin suljettuina. Yhtäkkiä olen kuin höyryjuna, joka etenee. Tankki täynnä adrenaliinia ja euforiaa. Matka jatkuu pysähtymättä ympäri vuorokauden, toisenkin. Päämäärällä tarkoitan toissijaista. Ainoastaan jatkuvalla polttoainesyötöllä on nyt merkitystä: elän innostuksella. Suorastaan janoan sitä.
Siltä se on tuntunut. En ole nukkunut, syönytkin vain rutiinista. Olen tehnyt sen, mitä pitää eli käynyt töissä muistamatta päivän lopuksi koko vuorosta mitään. Toisaalta olen ollut täysin tässä hetkessä ja kiinni innostuksen aikaansaaneessa asiassa, mutta toisaalta taas olen leijaillut aika kaukana arkitodellisuudesta ja alkeellisista tarpeista. 
Sitä se teettää. Mahanpohjan pieni pulppuaminen meinaan.  
Eilen skoolasimme sille.

 Joku saattaisi ehkä naurahtaa kuullessaan, että juhlimme tulevia asuntokauppoja valmiskääretortulla.
”Sinä kesäiltana kun ostimme ensiasunnon, ensimmäisen ikioman kotimme, me söimme puokkiin pirun hyvän Napakympin.”

4 vastausta artikkeliin “Napakymppi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s