ajatuksia · ihana arki · oma elämä

Tapahtunutta.

Mun elämässä tapahtunutta.
Hankin joitakin päiviä sitten ensimmäistä kertaa Netflixin ja aloin ymmärtää sen suosiota. Sehän on kätevä kuin mikä. Sitten mä olen metsästänyt syyskenkiä ja todennut jälleen, että liian lyhytvartiset eivät vaan sovi mulle. Harmi, lähinnä sen vuoksi, että kenkäkaupan myyjä suuttui mulle siitä. Olen mä myös myös makoillut sängyssä miltei puoleen päivään ja ylös noustuani vetänyt lenkkitossut suoraan jalkaan. Uusia tossuja mä olen testaillut ihan varovasti, koska mä pelkään niin paljon melko terveen jalkani puolesta. Vapaa-ajasta huolimatta mä en ole juurikaan kokkaillut, vaikka olenkin mielenkiinnosta testannut Nyhtiksen ja Mifun. Niiden ansiosta mä taisin viimeistään hoksata, miten tärkeä tekijä suutuntuma on. Ikävät uutiset ovat täyttäneet mun ajatuksia harmillisen paljon ja mä olen taas tajunnut, että vastoinkäymiset pitää vain kylmän viileästi kohdata. Olenhan mä miettinyt pikkuisen syksyäkin ja valinnut hurjat kolme kurssia ensimmäiseen periodiin. Kurssirääppeet mielessäni alan aina pohtimaan, mitä muuta mä keksin syksyksi. Mä olen nimittäin näinä lomaviikkoina kyllästynyt kotona makoiluun, tekemättömyyteen ja puolityhjiin päiviin. Olen hyppinyt olohuoneen matolla ruutua, kun en ole muutakaan keksinyt. Itse asiassa mä olen soittanut myös aika monta soitinpa-ihan-muuten-vaan-puhelua. Ja niin tylsääkin mulla on ollut, että lakkasin kynnet punaisella ja harjoittelin ikuisuusprojektia eli ranskanlettien tekoa.
Tällä hetkellä mä istun työmaatoimistossa Lahdessa, kun ei muuta lauantaihuvia tullut mieleen. Vaikkakin Lahti on ihan kiva, mä en ole aiemmin käynyt kunnolla täällä.
Ja ei se mitään. Että olo on ollut hiukan tylsistynyt. Mun mielestä lomalla kuuluu tulla tylsää ja sen täytyy sisältää myös täysin typötyhjiä päiviä. Sillä loman tarkoitushan on saada normaali arki maistumaan karvaan sijaan taas hyvältä. Mä olen tosin aina ollut todella nopeasti kyllästyvä luonne: tietynlaista virikkeettömyyttä mä jaksan ainoastaan oikeasti väsähtäneenä. Neljän seinän sisällä kaikki – mietteet ja tunnetilat – tulee helposti liiankin tutuksi ja olo tukkoiseksi, kun ajatuksia ei inspiroi mikään.
Siten syksyn tulo tuntuu ihan hurjan kivalta.

4 vastausta artikkeliin “Tapahtunutta.

  1. Hehe, siis taisi loukkaantua siitä, kun en sitten ostanutkaan kenkiä. Ja ehkä olin hänen mielestään liian vaativa asiakas. 😀

    Tykkää

  2. Muista että mä oon päivisin aina kotona jos tylsyys iskee niin voit kysästä saisko musta ja neidistä seuraa 🙂 Terkuin Mia

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s