ajatuksia

Mun kirjoittamisen tulevaisuus.

Klo 16.24

Törmään hetkiin. Silloin tuntuu turhalta asetella tänne sanoja.
Niin häviävältä.
Välillä kun koen sen vain itselle yksin puhelemiseksi.
Suoraan sanottuna: en haluaisi olla bloggaaja. 
Siihen liittyy niin paljon sellaista, jota en halua itseeni liitettävän.
Toisaalta rakastan Rinkeliä.
Tahtoisin vain kirjoittaa.
Enkä ainoastaan itselleni.
Vaan silmäpareille, jotka käyvät rivi riviltä läpi.
Ehkä arvostavat.
Ajatuksista ammentamista ja luomista. 
Ajattelin ennen, että vain ennennäkemätöntä tarvitsee arvostaa.
Äärimmäistä. 
Tässä maailmassa se tuntuu olevan jotakin muuta kuin 
se, miksi minä kirjoitan.
Kun minä haluaisin tehdä vain taideteoksia.
Kai tavallinenkin maalari voi tehdä tauluja.
Olisi yksinkertaista, jos intohimona olisi värit.
Taulu olisi yksittäinen tuotos, pysyvä ilmaisu itsestä.
Ripustaisin sellaisen seinälle.
Hetkestä syntynyt yksittäinen luomus, joka ei häviä ajassa.
Mutta miten tehdä sellaista kirjoittamalla.
Tarve vapauttaa sisältä on valtava.
Mutta millaisessa muodossa?
Tuntuu tuskaiselta.

Kun en kuitenkaan ikinä koskaan uskaltaisi kutsua itseäni kirjoittajaksi.

8 vastausta artikkeliin “Mun kirjoittamisen tulevaisuus.

 1. Kirjoittaja, bloggaaja, ajatuksien raapustelija tai mikä ikinä sitten oletkaan niin olet lahjakas ja mielenkiintoinen sellainen. Rakastan lukea sun tekstejäsi, olen lukenut niitä jo kaaauan ja olen ihan koukussa. Tämä blogi on niin positiivisella tavalla erilainen muiden joukossa tässä blogimaailmassa. Vaikutat myös sellaiselta ihanalta ihmiseltä, joka olisi ilo tuntea – mulla on tunne, että meillä olisi paljon yhteistä. 🙂

  Tykkää

 2. Mmm, ajatuksien raapustelija! Ihana sinä, kiitos isosti. <3
  Pitkäänhän mä olen tosiaan kirjoitellut. Hurjaa, hienoa, että tänne löytää ”pitkänajanlukijoita” edelleen. Tuo erilaisuus on tavallaan tullut tiedostamatta ja tavallaan tiedostaen; mä en koe sellaisen suunnan, johon blogimaailma on ehkä vähän ajautunut, olevan se mun juttu. Haluaisin pitää pääpainon tekstien sisällössä. 🙂

  Uskon myös, näin jo muutamien rivien perusteella, että meillä olisi tosi paljon yhteistä juteltavaa. 🙂

  Tykkää

 3. Hei, ihana kuulla! Kiitos! <3
  Mä olen juuri vähän miettinyt, kun näenhän, että tänne klikkailee ihmisiä, mutta että kuinka moni sittenkään löytää näistä teksteistä jotakin. Kun mä itse en halua liittää tänne oikeastaan sellaista kaupallisuutta ja yhteistöitä. Joillekin sellainen tietysti sopii. Niin siis, mä haluaisin vain luoda jossain muodossa. 🙂

  Tykkää

 4. Löysin blogisi vasta noin kuukausi sitten, mutta oon nyt lukenut melkein koko arkiston. Mun mielestä hyvä kirjoittaja herättää tunteita, ja itse oon itkenyt ja nauranut sun tekstejä lukiessa. 🙂 Itkenyt lähinnä siks, että oon myöskin herkkä tunteilija ja filosofisten ajatusviritelmien pyörittelijä, ja on liikuttavan hassua ja ikään kuin lohdullisen tuntuista, kun joku toinen osaa pukea sanoiksi sellaisia asioita joita itsessäänkin tunnistaa. Kiitos että jaat ajatuksiasi 🙂

  Tykkää

 5. Vau. Jos mä tuollaisia tunteita pystyn synnyttämään ja välittämään, niin vau.
  Nimenomaan. Se samaistumisen tunne ja elämän tällaisten juttujen jakaminen samankaltaisten kanssa on ihan sanoinkuvaamatonta.
  Kiitos kun kerroit sun fiiliksistä! ❤

  Tykkää

 6. Mäkin luen sun juttuja edelleen. On vaan niin hektistä tämä elämä, että luen jutut aina tosi paljon jälkijunassa. Sitten ei jotenkin enää viitsi kommentoida johonkin yli viikon takaiseen kirjoitukseen, vaikka olisi sanottavaakin. Ja kyllä mulla monesti olisi.

  Niin että halusin nyt vaan sanoa, että kiva, kun kirjoitat. 🙂

  Tykkää

 7. Säkin Suvi vielä, hih! Ihan mahtavaa. ❤ Ja tosi hienoa, että tekstit synnyttävät sanottavaa - sehän se yksi tarkoitus onkin. Kiva, kun tulit tän kertomaan!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s