ajatuksia · uusi vuosi

Vuoden ensimmäiset tunnit.

Seuraa tietokilpailukysymys. Trivial Pursuitin tapaan. Oletko valmis?

No siis. Trivial Pursuittiin ei kuulu tiimalasia. Joten juu.

Okei. Aihealue on uusi vuosi.

Antaa tulla! 

Tällanen. Mikä on todennäköisyys hyvälle vuodelle, jos vuoden ihan ensimmäiset tunnit viettää kapakassa kippurassa nauraen Aliaksen äärellä? 

Nauraen kippurassa… Aliaksen äärellä… 

Ja vastaus vaaditaan sekä sanallisena että prosentteina sitten hei.

Selekeä. Todennäköisyys on ensinnäkin sama kuin aloittaessasi uuden vuoden ensimmäisen päivän treenillä. Eli erinomainen ja noin kahdeksankymmenenviiden prosentin hujakoilla. Eikä tämä ole mikään ennustus tai toive uudelle vuodelle. Vaan täyttä faktaa.

blogi669

No siis. On minua syytetty taikauskoiseksikin, syytetty luottamisesta kaikenlaisiin kohtalon hommiin. Syytetty ehkä sen vuoksi, että järki tuppaa unohtumaan sellaisesta aikalailla täysin. Joskus elämässä on pakko kulkea kaivon kannen päältä eikä sille vain voi mitään. Mutta uskon minä moneen ihan järjelliseenkin juttuun. Kuten esimerkiksi sellaiseen, että ensimmäisistä hetkistä, aluista, jotka ovat hyviä, on aika vaivatonta jatkaa eteenpäin yhtä hyvällä fiiliksellä.

Sitä voi kutsua vaikka ratkaisevaksi hyväksi ensivaikutelmaksi. Jos minä sen annan uudelle vuodelle ja saan siltä saman takaisin, niin on todellakin järjelläkin ajateltuna parempi mahdollisuus loistavaan jatkoon. Ja loppuun voin kai vaikuttaa itse toimimalla.

Olin sekä Aliaksen äärellä että treenillä. Veikkaan hyvää vuotta.

2 vastausta artikkeliin “Vuoden ensimmäiset tunnit.

  1. Ehdin viimein jopa taas lukea sun blogia. Kamala kiire koko ajan :\ Käytkös taas fiiliksellä salilla? :)Ja hyvää uutta vuotta! 🙂

    Tykkää

    1. Jee, kivaa, kun oot palannut taas tän äärelle, hehe. Joo oon mä nyt taas käynyt ja tässä lähiaikoina varmaan enemmänkin, kun jalassa on taas rasitushomma enkä pääse juoksemaan. Sitä samaa teille! 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s