ihana arki · lifestyle · vitsi oli

Mies yli aidan.

Mies yli laidan!

Mies siis yli kotiaidan. 

Seitsemän vuoden aikana olemme viettäneet optimistisesti – koska välillä erossa oleminen on vain hyvästä – arvioituna yhteensä ehkä noin neljä ja puoli viikkoa eri kattojen alla. Sen vuoksi ajattelin käyttää tilaisuuden nyt hyväkseni ja…

…tehdä kokeellista tutkimusta. Suunnittelin seitsemän kohtaa, jotka ovat jo tähän mennessä yllättäneet yksinelossa.

Yksi. Olen huomannut, että siisteyttä todellakin on helpompi pitää yllä. Toisaalta taas mehukeittotahroista pöydällä ja puurokokkareista mikrossa voin syyttää vain itseäni. Eikä kukaan ole pesemässä vessaa.

Kaksi. En ole yksin ollessani koskenut kuin välttämättömään elektroniikkaan. Ei puhettakaan esimerkiksi siitä, että olisin alkanut virittelemään videotykkiä. Olen huomannut, etten välttämättä osaa asioita, jotka toinen tekee lähes aina puolestani.

Kolme. Lakanoiden viikkaaminen vielä yksinään menee, mutta niiden nostaminen ylähyllylle on asia erikseen. Karu tosiasia taitaa olla, että jos ei ole kaksimetristä miestä, tarvitsee jonkinlaisen pikkujakkaran vaatehuoneeseen.

IMG_20170127_095035.jpg

Neljä. Jääkaapissa ei välttämättä tarvitse olla ”kunnollista”. Voin elää helposti viikonkin mitä kummallisemmilla tähteistä tehdyillä mössöillä, kunhan riisikakkuja löytyy kuivakaapista. Toisaalta ei ole ketään, jolle soittaa ”nappaaks kahvimaitoo”. Pitää raahautua itse lähikauppaan.

Viisi. Arjesta jää pois yksi – välillä aika vikkelään – muuttuva tekijä. Siten suunnittelu maanantaista perjantaihin on kyllä yksinkertaisempaa. Tosin näen ihan mielelläni sen suunnitteluvaivan, jotta yhteistä aikaa löytyy.

Kuusi. Yöllä rasahdukseen herätessäni en voi vain piiloutua peiton alle ja kuiskata ”mee sä”, vaan jatkaakseni unia on noustava ylös tarkistamaan, kuinka monta murtovarasta sisälle on päässyt.

Seitsemän. Just vanhaksi menevät kanapaketit on tosi työlästä saada kulutettua yksin. Samoin vähän liian mustaksi päässyt banaani. Eikä täydellisen kypsille kiiveillekään ole syöjää. Koska oma iso jätemylly puuttuu.

No juu. Loppupäätelmänä ehkä se, että plussan puolelle jäädään.

4 vastausta artikkeliin “Mies yli aidan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s