ajatuksia · oma elämä

Ettei elämä koulisi musta kovaa.

Kaikki ihmiset muuttuvat, Elina

Jollain tapaa mä kai olen vielä aika koskematon, kokematon, koulimatonkin. Mulla on päässäni vielä ajatus toisen ymmärtämisen kautta yhtenevään mielipiteeseen pääsemisestä. Mä jaksan uskoa vielä, että montaa asiaa selittää epätietoisuus ja että hymyllä voi saada huutamista enemmän aikaan. Mä ajattelen vielä paljon, että toisen kohtaaminen on parhaimpia asioita, mitä ihmiselle voi antaa – samalla myös se, mistä itse saa takaisin. Mä en ole vielä menettänyt uskoani, etteikö määrätietoinen ja tuloksellinen voisi olla olematta tyrannimainen. Etteikö hiljaisempi ja pehmeämpi voisi vaikuttaa vahvasti asioihin. Mulla on mielessäni edelleen ajatus siitä, että positiivisuus muodostaa ketjureaktion, joka lopulta päättyy yhteisön laajaan hyvään oloon heijastuen siten myös moneen muuttujaan. Mä jaksan uskoa vielä, että vilpittömyys on jokapaikan tehokeino ja että vakavasti otettava asia ei muutu vähemmän vakavaksi hellemmässä otteessa. Mä olen vielä sitä mieltä, että kaiken sen voi tehdä realiteetit visusti mielessä.

blogi101.jpg

Ja aina kun muistan sen tosiasian, että ajankulku muuttaa ihmistä, mä niin toivon, että elämä, aika ja kokemukset eivät koulisi musta hirveän kovaa. Että se, mikä nyt on vielä, olisi vuosien päästä edelleen

2 vastausta artikkeliin “Ettei elämä koulisi musta kovaa.

  1. Tottakai elämä muokkaa aina suuntaan tai toiseen. Mä en usko että elämä koulisi susta hirveän kovaa. Tiukkoja tilantaita ja vaikeita hetkiä voi tulla ja tulee, mutta sulla on kuitenkin kohtalaisen vahva käsitys siitä mitää oot ja mitä haluut, sillä pääsee jo ihan valtavan pitkälle. ❤

    Tykkää

    1. Hyvin sanottu. Noin mäkin haluan ajatella, että sellainen itsensä oppiminen ja itsetutkiskelu tähtää osin just siihen, että ihminen pystyy säilyttämään kaiken muutoksen keskellä kuitenkin sisimmässään sen, mitä oikeasti on. Kiitos sun sanoista. ❤

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s