ajatuksia

Ehkä syksy on just siksi.

Miksi ee sanotaan e ja äs taas sss. Äiti, jumala tai iso, kiltti jätti – kertokaa joku. Onhan olemassa selityksiä kysymykseen miksi.

En mä silloin lukemaan opetellessani vielä ymmärtänyt sopimuksista mitään. Luulin kai kaiken olevan maailmassa selitettävissä järjellä, siis miksi-kysymyksien vastauksilla. Ehkä se tavaamisessa pienesti tökki; olisin niin tahtonut tietää äänteille syitä. Kyselin kai jo silloin hitusen liian tiuhaan itseltäni, että miksi. Heittelin ilmoille niitä roikkumaan, mutta harvemmin ripustin selityksiä narulle kuivumaan – en mä koskaan keksinyt äng-äänteelle järkeä.

Kai kysymys miksi on vahvasti läsnä edelleen mun päässäni. Ihmettelen paljon itsekseni. Miksi vilkaisi? Miksi tunne? Miksi elämä tuli tähän näin? Huomaathan, paljon ison, kiltin jätin tietämyksen ulkopuolista. Ajan kanssa sitä saattaa löytää syitä.

Tästä syksystäkin.

”Ehkä syksy on just siksi, että väsyneenä pystyy vetämään vain jättineuleen ylle ja astumaan ulos ovesta kuin olisi miettinyt kaiken omassa elämässä just tarkalleen.”

22221479_1662003500478783_469546166255397426_n.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s