Indiedays Inspiration · yhteistyö

Indiedays Inspiration.

No, millainen tämä Elina Heidi Rinkeli on? 
Mietin pitkään, kuinka kuvailisin blogiani. Niputtaisinko kategoriaan, vai latelisinko vain sanoja perätysten. Kun, noh. Ensin minulle itselleni on tärkeää kertoa, ettei se ole asukuvia pullisteleva muotiblogi. Mutta toisaalta se ei ole kyllä puhtaasti ruokablogikaan. Lifestyle, lähempänä, mutta ei ihan siltikään. Jos kirjoittaisinkin sen olevan syvällinen, pohdiskeleva ja ajatuksianostattava. Osin varmaan, mutta en kuitenkaan koe sitä niin, niin, pelkistetyn harmaaksi. 

Sanoilla voi osua täydellisesti napakymppiin, mutta joskus niitä sopivia taas on hyvin vaikea löytää. Toisinaan oikeat sanat ovat aivan kielenpäällä – tai vaihtoehtoisesti niin kaukana, että niitä on turha edes tapailla.
”Hän osaa pukea sanoiksi ajatuksia, joita meistä moni miettii. Tekstit ovat yleensä syvällistä pohdintaa, sellaisella ihanalla viattomalla vivahteella, joihin meistä harva pystyy. Joukosta löytyy toisinaan myös kepeämpiä aiheita, kuten vaikka ruokaohjeita tai salikuvia. Vaikka yleensä niissäkin on jokin syvällisempi miete rinnalla.”
Sanoilla voi kuitenkin tehdä toisen maailman onnellisimmaksi. Kuten ystäväni minut teki. Minä näen päällimmäisenä hänen kirjoittamissa sanoissaan sen, joka on itselleni ehdottomasti tärkein asia koko blogissa; omintakeisuus. Olen ihan aina ollut kova tyttö tekemään omaa juttuani. Minä itse ja ilman apuja. Sen vuoksi varmaankaan en miellä vaikkapa erikoislaatuista miksikään muuksi kuin kohteliaisuudeksi. Originelli, alkuperäinen ja omalaatuinen. Sellainen minä itsekin haluaisin olla. 

Toisaalta olen äärimmäisen utelias ja kokeilunhaluinen. Tilaisuuden sattuessa eteen olen kova intoilemaan – ja usein myös tarttumaan tarjouksiin.  Suurelta osin sen vuoksi Elina Heidi Rinkeli varmaan siirtyikin Indiedays Inspirationiin. Mikä tuntuu yhäkin alkuinnostuksen jälkeen hienolta – ja oikealta.

Etenkin sen takia, että saan jatkaa täysin omaa juttuani. Sellainen ehdottomuus, jota en uhraisi yhdenkään houkutuksen edessä. Toisin sanoen. Blogi jatkaa täällä samaan malliin, mutta on vain laajentanut aluettaan myös Indiedaysin puolelle. Tästä pääset blogin esittelyyn.
Yksi ainoa asia harmittaa. Ne kategoriat. Ei ollut valittavana sellaista kuin Rinkeli
Heh.

8 vastausta artikkeliin “Indiedays Inspiration.

  1. Onneksi olkoon! 🙂
    Tuo kategoriointi voi olla kyllä hankalaa, en itsekään mielellään niputtaisi blogiani mihinkään tiettyyn kategoriaan 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s