ajatuksia · ihana arki · oma elämä · Rinkelin päivä

Rinkelin päivää.

20.30 Päivän päätteeksi illalla kävin nukkumaan, kuten ihan jokainen ilta. Edelleen minulla on tapana mennä reippaasti sänkyyn. Pelkäsin pikkutyttönä nimittäin mielettömästi iltoja ja sitä, että liian pitkään valvominen tekee ”mut huomenna hirveän vihaiseksi”. Minua ei tarvinnut koskaan komentaa nukkumaan.
19.30 Iltapala on minulle vähän kuin pieni rituaali, joka valmistelee väsähtämistä ja myöhemmin simahtamista. Simahtamaan en pysty ilman pimeyttä, väsähtämään en kai sitten ilman iltapalaa.
19.10 Kotona. Ja ihan ensimmäisenä ihmistenilmoille-vaatteet pois, retkut päälle ja ruokakamppeet jääkaappiin. 
18.30 Citymarketista ja Prismasta nykyisin valitsen lähes aina jälkimmäisen. Sekin kertoo omasta mielestäni ihmisestä ehkä jotakin, että kumpaa ketjua käyttää vai juokseeko vain tarjousten perässä vähän siellä ja täällä. Ostoskoriin keräsimme pientä evästä seuraavan päivän pitkää (Kitee, 4h 30min, ääk) automatkaa varten eli riisikakkuja (uudet chiasiemen&merisuola ja amarantin siemenet&yrttisuola ovat kivoja) ja muutamat Quest-barit (hirveän pitkästä aikaa). 
17.45 Dressmann. Ei lisättävää. Paitsi että vähän ehkä stailasin.
17.05 Olen välillä vähän kova hoputtamaan. Johtuu ehkä kärsimättömyydestänikin juu, mutta ennemminkin siitä, että luen jo hyvissä ajoin tulevaisuutta. Tiesin, että yhtä kiukkua tulee olemaan, jos väsyneenä yrittää sovittaa napitettavia paitoja. Joten mahdollisimman pikaisesti matkaan – kohti Jumboa.

16.30 Hauva halusi jatkuvasti banaanin lentävän.
16.00 Hauva halusi ennen sitä kuitenkin näkkäriä Oivariinilla.
15.45 Töistä kotiin selviytyessäni ensimmäisenä ajatuksena on ihan aina ruoka. Hirveän usein se on svap-naks-kolikoli-pling-ruokaa eli pakastimenovenavaus-pussiaukisaksilla-kaatolautaselle-mikrotus-ruokaa. Parisen tuntia kurninut nälkä kun ei jaksa odotella kuin korkeintaan minuutteja.
07.00 Työpäivähän se alkaa näillä main.
06.15 Kahvia. Kerkesin vissiin vain kaksi kuppia.

05.00 Sitä ennen kuitenkin aikaisen aamun treeni kuntopyörällä.
04.40 Treenin alle aamupala luonnollisesti. En ole kykenevä tekemään yhtään mitään tyhjällä vatsalla. Näin kesäaamuisin olen puurokauden jälkeen ihastunut jälleen blenderillä surautettuihin, kylmiin hässäköihin. 
04.30 tai itse asiassa 04.28 Kuten tavallista, heräsin ennen kellonsoittoa.

8 vastausta artikkeliin “Rinkelin päivää.

 1. Näitä on kiva lukea missä kerrot sun päivästäs 🙂 Ja edelleen ihailen kuinka heräät noin aikasin ihanan virkeänä. Itse tässä vasta mietin että jaksaiskohan sitä aamupalalle nousta. Tosin oon kyl lomalla 😉 Terkuin Mia

  Tykkää

 2. Joo mä tykkään itsekin lukea näitä! Ja kirjoittaminenkin on kivaa. Teen varmasti jatkossakin. 🙂
  Ja oikeastaan mä opiskelen vielä (käy kyllä työstä), mutta nyt kesällä olen kesätöissä/harjoittelua suorittamassa.

  Tykkää

 3. Joo tiedän kyllä että opiskelet, mutta tiedän myös että teet töitä ja kiinnosti että mitä töitä 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s