ajatuksia · lifestyle · ruokavinkki

Mifupuuroo.

Hitsit. Että sattuukin päähän. Kun mun lukuisat hienot ideat kasautuvat ajatuksiin. Aika usein mä kuulen silloin mielessäni tuhahtelua; äidillä oli tapana vähän tuhahdella ideoilleni, kun olin pieni. Että ethän sä nyt voi. Huokailut saivat ideat näyttäytymään hulluhkoina, vaikka mun mielestä ne olivat suorastaan nerokkaita. Jälkeenpäin ajateltuna vain hullunkurisia. Suhteellisen itsepäisestä luonteestani huolimatta mulla on nykyäänkin vielä joskus vaikeuksia muistaa, että kyllähän mä näin aikuisena voin kaikenlaista. Se saa mut aina virnistelemään ja toteamaan, että eri ihmisten rajat ovat kovin eri paikkoihin piirrettyjä.

blogi576

Tällä hetkellä mun pakottavimmalta tuntuva idea liittyy kaurapuuroon ja mifuun. Koska mä en ole aina ollut täysin vakuuttunut makeasta kaurapuurosta  aamupalalla, kaipuu suolaisesta lisukkeesta on jäänyt kaihertamaan. Tuntuu siten täysin aukottomalta päättelyketjulta tämä: koska tähänkin mennessä olen syönyt raejuustoa ja mehukeittoa puuron seassa, ja koska pelkkä raejuusto ja suola tuntuvat liian mauttomalta, ja vieläpä koska mifua on tituleerattu kuin sitkeäksi raejuustoksi, miksi suolaisen aamupalapuuron aikaansaamiseksi sekaan ei heittäisi meksikolaisittain maustettua mifua. Hei mifupuuroa.

Puh huh.

Toinen ideani on sellainen, jonka olemassaolon olen oikeastaan unohtanut vuosien saatossa. Aukoton päättelyketju alkaa näin: koska omassa asunnossa on nyt sauna, ja koska välittäjäkin tituleerasi pihaa alueen suojaisimmaksi, ja koska lumihanget ovat vihdoin saapuneet Järvenpäähänkin, miksi ihmeessä en hyödyntäisi niitä näin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Just, lumihangessa pyörintää.

Koska faktahan on, että ideoiden pakottamaa päätä ei pysty parantamaan kuin testaamalla jokainen idea käytännössä yksitellen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s