ajatuksia · onnellisuus

Että on hyvä olla.

Että on hyvä olla.
Uskalla niin kauan.

20668070_1607154742630326_1384513327_n

Elina. Jatka just niin kauan, että sun ei enää ole paha olla, sinä päivänä mä itselleni lupasin. Olin vasta kysynyt, milloin riittää ja kuinka kauan. Onko tarpeen yrittää vai antaako vain olla. En mä ehjemmäksi tule odottamalla. Tuskin onnellisemmaksi kaiken lopettamalla tai tästä luopumalla. Mutta jatkanko vallan syyttä?

Elina. Ohje on yhtä aikaa sivulause ja pistemerkki, sinä päivänä mä itselleni vielä lisäsin. Venytä rohkeuttasi itseäsi kuuntelemalla. Perustele tällä: että on hyvä olla. Ja tavoittele sitä arastelematta.  Älä tyydy ja jää, sulla on syy. Jos mä etsin ja vaadin, elämä vielä päätyy muutoksiin.

Elina. Oli elämän pääteema, ajatusmalli tai vain työpaikka. Pysähdy vasta, kun on hyvä olla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s