ajatuksia · itsetutkiskelu

Pari taikasanaa.

Ehkä riittävästi elää
nähdäkseni itseni riittävän
tähän elämään.

Pystyäkseni kertomaan
pari taikasanaa;
kyllä mä itseni ottaisin.

IMG_20170811_200956_270.jpg

Hän on nuori nainen on ehkä perusteluista harhaanjohtavin. Herra, anteeksi, te ette ole tainneet vielä kertoa itsellenne näin: kyllä mä itseni ottaisin. Kun pidemmänkään elämän aikana sitä ei välttämättä ole tullut kertoneeksi kertaakaan itselleen, kuinka omaan itseensä todella suhtautuu. Iästä riippumatonta, mitä nyt kadulla vastaantalsijoita olen katsellut. Olen minäkin osannut arvostaa kaikenlaista hankittua, esimerkiksi oppimiani asioita. On sitä ihmisen helppo kertoa itselleen, että kyllä minä itsekin oman ammattitaitoni ottaisin. Kyllä sen päältäpäin kuitenkin aika nopeasti nappaa, mitä ihminen on valmis itsestään ottamaan –  että onko elämänsä aikana kertaakaan sanonut itselleen paria taikasanaa.

Vaikuttaahan se nimittäin suoraan siihen, mitä ihminen pystyy toisille itsestään tarjoamaan. Ei kai kukaan voi jakaa mitään sellaista, jota ei ensin itse ole ottanut vastaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s