ajatuksia · oma elämä · onnellisuus

Villapaitapäiviä + varjovärjöttelyä.

Villapaitapäiviä. Enemmän niitä kuin hellehamoshetkiä. Aikaisia, kiireisiä aamukiiruhtamisia. Enemmän kesken jääneitä aamuhöyryäviä kuin loppuun kulautettuja. Väsähtäneitä aitouksia. Erityisesti kasoittain sellaisia hymynkareita. Haastavia harppauksia. Sekä hypättäviä halkeamia että hitsinmoisia rotkoja. Kuurupiilostunteja. Enemmän hukassa olevia kuin ylimääräisiä. Varjovärjöttelyä. Vähemmän kuitenkin kuin varjotta rankkasadelenkkejä. Jäätelöttömyyttä. Hirveästi sopivien hetkien sopimattomuutta.

IMG_20170823_191203.jpg

Käänteentekeväksi en toukokuussa uskonut. Käänteentehneeksi kesäksi sen tajusin elokuussa muodostuneen.

Jotkut kesät ovat yksinkertaisesti vain kivoja. Toiset rentoja ja lomantäyteisiä. Joskus ehkä kesäisiä. Kulunut kesä ei ollut lämmin eikä kiireetön. Vaan sellainen, jolla oli mun elämälle iso merkitys. Käänteentehnyt, ikimuistoinen. Säästä huolimatta, sanoisin.

 

2 vastausta artikkeliin “Villapaitapäiviä + varjovärjöttelyä.

  1. Täytyy taas kommentoida että kyllä sä vaan osaat kirjottaa. Tässäkin oli niin hienoja ja koukuttavia ilmauksia. Paljon tärkeää asiaa kirjoitettu tuollaiseen hienoon muotoon. Kirjoittamisen lahja sulla tosiaan kyllä on 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s