aamu · ajatuksia

Mun elämä on suunniteltu kahvikupin äärellä.

Elina hei. Nyt olisi aika tehdä päätöksiä.
Hetki. Anna otan ensin kupposen kahvia.

Aika pitkälti ainakin. Niin pitkälle kuin ylipäätään on mahdollista. Niin juuri niin pitkälle mun elämä on kai suunniteltu kahvikupin äärellä. Aikaisin. Nimenomaan höyryävä kädessä ennen kello aamuyhdeksää. Silloin tiedän pystyväni kaikenlaiseen. Iltaisin en usko, että edes mahdolliseen. Joten muulloin kuin aamuisin olen oppinut odottamaan. Jättämään päätöksenteon ja suuremmat suunnitelmat päivän ensimmäisen kahvikupposen äärelle.

Tietäisitpä vain. Mitä kaikkea sitä on tullut yhden ja saman äärellä päätettyä. Suunniteltua iltaisin uhkarohkeudelta tuntuvia asioita. On tullut kirjoitettua kaikenlaisia virkkeitä. Lisäksi luvattua itselle monenmoista. Sellaista, joka ei pysy täysin kasassa päivänvalossakaan –  illan hämystä puhumattakaan.

IMG_20170903_083121_542.jpg

Ja aina vain on tuntunut tältä: jos mä vain aamun kahvikupin äärelle selviän. Niin silloin ajatellaan asiaa uudemmin. Usein kuppi kädessä ei ole enää lainkaan ratkottavaa. Tai ainakin se on moninverroin tuskattomampaa.

Siksi kai pikakahvimuruja on aika usein paidalla. Suunnittelen niin kiivaasti. Unohtuu osittain tähtäys. Mutta kaikkien niiden tahrojen arvoista. Niin hyväksi tämä elämä on suunniteltu kupposen äärellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s