ajatuksia · häät · kihlaus · onnellisuus · vähän runoo

Tämä tuleva vaimo.

Tämä
tuleva vaimo

pellin pyöräyttää välillä,
paistaa kyljyksiä
max.
kerran vuodessa.

Hoitaa pyykit
pienellä viiveellä,
saattaa odotuttaa
mm.
villakoiria.

Ei nyt pyhinä.

Mutta tämä
tuleva vaimo

lupaa kantaa huolta arjesta.
Hoitaa oman osansa
naurusta
plus
töihinlähtöhaleista.

Yrittää olla muuta kuin vaikee,
kun on haikee
olo
viikonlopun reissuerosta.

Tämä
tuleva vaimo

tahtoo ottaa homman haltuun siten,
että kotiinpaluu työpäivän jälkeen on vaihtoehdoista
mieluisin.

Mahdollisuuksien mukaan myös siten,
että liesi on edes välillä
lämmin.

Hassua. Yhtäkkiä seitsemän vuoden jälkeen tapahtui. Sinä yhtäkkisenä kaikki muuttui, vaikka mikään ei muuttunut. Hassua, kuinka lupasin sanoa reilun vuoden päästä tahdon ja se sai tärisemään vielä seuraavanakin päivänä, vaikka loppuelämän elo yhdessä on ollut molemmille jo selvää. Hassua. Yksi kysymys ja yksi vastaus ja kaksi sormusta tuntuivat saavan vuoretkin liikkeelle, vaikka arkinen keskiviikko tuli aamulla aivan ajallaan.

Pari päivää kosinnasta. Tiedäthän, ajatukseni ovat jo täynnä. Liian pitkä vieraslista, ihan pösilö kirkon varaussysteemi, hääpaikan katsastamistilaisuus, häämekosta haaveilua, meikkaajan etsiskelyä, rentojen musisoijien metsästystä, koristeiden suunnittelua, teemavärien valkkausta, vaivaannuttamattoman ohjelman mietiskelyä, avunpyyntöajatuksia.

Onneksi häävalssin olen jo valinnut pikkutyttönä.

Muutenhan puolessatoista vuodessa saattaisi jopa tulla kiire. No ei. Kaikki on just nyt ihanaa.

 

5 vastausta artikkeliin “Tämä tuleva vaimo.

 1. Mulla on vähän tälläinen herkkis aamu ja aloin kyynelehtimään tätä lukiessa. Ja ne ovat siis onnen kyyneliä teidän puolesta! Häiden järjestäminen on varmasti myös raskasta, mutta varmasti myös niin ihanaa! Muista ottaa talteen muistoja suunnitteluhetkistäkin. Vaikka häät on se pääasia niin häiden suunnitteluakin on kiva muistella jälkikäteen (opin tämän kaasona ollessa) 🙂 Mukavia hääsuunnittelu hetkiä!

  Tykkää

  1. Ainiin ja multa voi ainakin pyytää apua jos on sellaista missä osaan auttaa. Ainakin sitten lähempänä jossain koristeluluiden tekemisessä voin auttaa jos sellaiseen on tarvetta 🙂

   Tykkää

   1. Voi Mia! ❤
    Tosi hyvä vinkki tuo, että ottaa talteen muistoja jo järkkäilyistä, en olis varmaan itse tajunnut. 🙂 Ja kiitos avuntarjouksesta, oon tosi otettu! Tietysti me otetaan apu tosi mielellämme vastaan, kiitos. ❤ Puhutaan lisää kun nähdään!

    Tykkää

 2. Ihanaa, kun oot noin innoissas! ❤ Sulla on kaikki oikeus ollakin ja jakaa sitä koko maailmalle! 🙂 Todellakin otat kaiken ilon irti järkkäilystä, onhan sekin omalla tavallaan henkistä valmistautumista isoa päivää varten ❤ Ja mäkin autan tarvittaessa 😉

  PS. Nää kaikki kihlaustekstit on yli-ihania, kommentoin nyt tähän yhteen, että voisin laittaa paljon sydämiä jokaiseen ❤

  Tykkää

  1. Voi kiitos, Petra, avuntarjoamisesta ja sun sanoista! ❤ Ja toi just on tavoitteena, siis että pystyttäisiin nauttia ihan kaikesta järkkäilystäkin ja tehdä sitä hyvällä mielellä. Oon varmaan kattonut liikaa ohjelmia hirviömorsiamista, haha. 😀

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s