ajatuksia · oma elämä · rakkaus

Raidallisen mökin mahdollistavaa.

Vaikka raidallinen mökki ja perunamaa.
Sun kaa.
Ihan mitä vaan.
Kunhan käden sulta saan.
Ei tunneta me mitään rajoittavaa.

blogi84

Elämä sun kanssa on juuri sellaista. Ei tarvitse olla punainen mökki ja perunamaa, ei edes sininen tai maalaistalon kellertävä. Sun kanssa voi maalailla mökkiä ajatuksissa vaikka raidalliseksi, vaihtaa mökkikuviot laavuun tai siirtää koko sijainnin neljäsataa kilometriä pohjoiseen. 

Elämä sun kanssa on juuri sellaista. Sä et pelkää kokeilla, miltä erilaiset asiat tuntuvat ajatuksissa. Joskus ne johtavat haaveiluun, mutta eivät välttämättä edes aina. Silti raidallinen laavu voi olla meidän yhteinen ajatus, vaikkakaan ei haave tai päämäärä. Olet sä mulle näyttänyt, kuinka hyvältä rajoittamattomat ajatukset tuntuvat. 

Elämä sun kanssa on juuri sellaista. Häämatkakassa voi olla kilpapyöräkolehti – ei tarvitse lentää sviittiin, voi polkea Inariin. Sun ajatuksissa asiat voivat toteutua omalla tavallaan ja vaihtoehtoja niiden toteutumiseen on juuri niin paljon kuin me yhdessä keksitään.

Elämä sun kanssa on juuri sellaista. Ei loputtomia haaveita, ikiliikkumista tai arkisuuden pelkäämistä. Vaan mahdollisuusrikasta. Vaikka raidallisen mökin mahdollistavaa.

Yksi vastaus artikkeliiin “Raidallisen mökin mahdollistavaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s